Formar-se a Ars Veterinària

És estudiant o veterinari? Vol realitzar alguna estada o programa de residència / internat a Ars Veterinària?

Ars Veterinària és un centre de pràctica científica, amb més de 40.000 expedients clínics, que anualment aporta l'experiència dels seus professionals al sector veterinari a través de revistes i congressos científics nacionals i internacionals, així com també amb publicacions i conferències.

A més d'això, com a centre d'alt nivell veterinari, Ars Veterinària també es dedica a la docència i ofereix programes de residència o internat i estades per a veterinaris i estudiants en pràctiques.

 

Què és un internat?

Un internat és una formació de postgrau destinada a llicenciats en Veterinària. És una formació teòrica i pràctica en la qual, durant un any, es realitza una rotació per diferents serveis: Medicina Interna, Cirurgia General i Traumatologia, Neurologia i Neurocirurgia, Oftalmologia, Dermatologia, Vigilància Intensiva, Anestèsia, Exòtics i Laboratori.

Característiques i convocatòria de places de l'internat.

La convocatòria de places les realitza la Universitat Autònoma de Barcelona. Els candidats han de ser llicenciats en Veterinària. Cada any, a Ars Veterinària es convoquen quatre places a l'octubre i dues a l'abril. L'internat té una durada d'un any en què l’estudiant passa pels diferents serveis.

Per a més informació per sol·licitar un internat a Ars Veterinària:

Visiti la web de la UAB aquí.

 

Què és una residència?

Una residència és l'única via d'accés en veterinària per aconseguir un títol d'especialista, una diplomatura. Aquestes titulacions, a Europa, estan regulades per les diferents especialitats clíniques, els col·legis europeus. La durada i convocatòria de noves places ve determinada per l'especialitat de cada col·legi europeu.

Passos que cal seguir per realitzar una residència a Ars Veterinària

Per a més informació contacti amb nosaltres a través del 932 858 400

 

Estades per a veterinaris i/o estudiants

Els veterinaris i estudiants poden fer estades al nostre hospital per realitzar rotacions pels diferents serveis. Les places són limitades.

Passos que cal seguir per realitzar una estada a Ars Veterinària

Per a més informació pot contactar amb nosaltres a través del 932 858 400 i preguntar per la responsable del servei, Imma Beas, o escriure un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

 

 

Facebook Slider
Facebook Slider

Facebook Slider