Qui som

ARS Veterinaria

Ars Veterinària és un hospital veterinari especialitzat en la prevenció i el tractament de les malalties que afecten gossos i gats des de 1978.

Som més de quaranta persones al seu servei per poder oferir una atenció d'alta qualitat tant als propietaris de gossos i gats com als veterinaris que remeten els seus casos al nostre centre per al diagnòstic, tractament i seguiment d’aquests, si així se'ns sol·licita.

El nostre hospital (al carrer Cardedeu núm, 3) integrat per un complet quadre facultatiu de llicenciats en Medicina Veterinària, amb diferents especialitats clíniques reconegudes per col·legis veterinaris europeus i americans, i la nostra clínica (al carrer Déu i Mata núm. 112) reuneixen un equip tècnic i humà amb un objectiu únic:

Proporcionar a cadascun dels nostres pacients la mateixa cura que desitjaríem per a les nostres pròpies mascotes.

Ars Veterinària és un centre de pràctica científica, amb més de 40.000 expedients clínics, que anualment aporta l'experiència dels seus professionals al sector veterinari a través de revistes i congressos científics nacionals i internacionals, així com amb publicacions i conferències.

Ars Veterinària, com a centre d'alt nivell veterinari també dedicat a la docència, ofereix programes de residència, internat i estades per a veterinaris i estudiants en pràctiques.

FacebookTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksLinkedinRSS FeedPinterest

Ars Veterinària i l'ensenyament

Ars Veterinaria y la enseñanza

Som un centre d'alt nivell científic on la docència, programes de residència o internat i estades per a veterinaris i estudiants en pràctiques també tenen el seu espai.

Formar-se a Ars Veterinària

És estudiant o veterinari?
Vol realitzar alguna estada o programa de residència/internat a Ars Veterinària?  

Facebook Slider
Facebook Slider

Facebook Slider