Hospitalització i UCI

Servicios y Especialidades

Ars Veterinària disposa d'una sala d'hospitalització i de cures intensives que atén els animals que pel tipus d'afecció que pateixen requereixen atenció hospitalària i monitoratge intensiu. Així mateix alberga els pacients postquirúrgics per a la seva recuperació i posterior alta hospitalària, ja siguin de cirurgies ambulatòries o majors.

Els nostres pacients són atesos ininterrompudament pel nostre equip veterinari i d'infermeria les 24 hores els 365 dies de l'any. Aquest factor és decisiu, ja que, amb freqüència, la vida d'un animal depèn de poder detectar a temps qualsevol variació en la seva evolució clínica.

La nostra prioritat a Ars Veterinària és el benestar dels nostres pacients i per a això disposem de tres sales diferenciades. Una per a gossos, una altra per a gats i una zona d'aïllament per a animals que pateixin malalties infeccioses. La nostra sala per a gossos compta amb la possibilitat d'albergar de forma còmoda des d'un chihuahua fins a un santbernat. La zona per als nostres gats intenta ser un lloc lliure d'estrès i que compleixi amb les necessitats pròpies dels felins. La zona d'aïllament està reservada als animals que pel tipus de malaltia que pateixen no poden estar en contacte amb la resta de pacients. A tots els animals ingressats se'ls procuren cures afectives, una dieta específica, higiene i comoditat perquè la seva estada amb nosaltres els resulti el més confortable possible.

La nostra Unitat de Cures Intensives compta amb personal qualificat i la tecnologia necessària per a atendre animals en situacions crítiques. Bombes per a l'administració de fluids, equips i preses d'oxigen, material mèdic per termoregular els nostres pacients, equips de monitoratge de constants, Doppler de pressió arterial, control del nivell d'oxigen en sang, electrocardiograma, i tot el necessari i imprescindible per  monitoritzar els nostres pacients.

D'altra banda, també comptem amb el suport del nostre laboratori i de les diferents especialitats per a així permetre'ns oferir una atenció integral als animals ingressats.

Si la seva mascota necessita quedar-se hospitalitzada amb nosaltres pot estar tranquil que rebrà la millor de les cures i atencions

Llegir Normes d'Hospitalització i UCI

FacebookTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksLinkedinRSS FeedPinterest

Ars Veterinària i l'ensenyament

Ars Veterinaria y la enseñanza

Som un centre d'alt nivell científic on la docència, programes de residència o internat i estades per a veterinaris i estudiants en pràctiques també tenen el seu espai.

Formar-se a Ars Veterinària

És estudiant o veterinari?
Vol realitzar alguna estada o programa de residència/internat a Ars Veterinària?  

Facebook Slider
Facebook Slider

Facebook Slider