Etologia

Servicios y EspecialidadesArs Veterinària ofereix el Servei d’Etologia a través d’Ethogroup, un grup format per etòlegs i educadors canins que tenen anys d'experiència en el tractament de problemes de comportament dels animals de companyia, teràpia assistida amb animals i formació d'altres professionals.

L’etologia té com a objectiu diagnosticar, tractar i prevenir problemes de comportament o conductes problemàtiques, és a dir, aquells comportaments que no permeten una bona convivència entre el propietari i l'animal. Per aquesta raó els problemes de conducta són un tema que preocupa cada vegada més la societat i d'aquí sorgeix la necessitat d'adreçar-se a un etòleg per poder resoldre correctament aquests problemes, d'una manera respectuosa cap a l'animal.

Aquest equip dóna vital importància a la prevenció, oferint una àmplia gamma de serveis per tal de promoure la relació entre el propietari i l'animal, actuant des de l'arribada de l'animal a la llar.

Determinats problemes en etologia necessiten una visita mèdica per descartar qualsevol patologia que estigués produint un canvi conductual. La intercomunicació entre departaments d'Ars Veterinària facilita aquest procés.

Així, a la seva disposició els podem oferir: etologia clínica per a gossos, etologia clínica per a gats, modificacions de conducta per a gossos, educació canina, curs per a cadells, preparació de gossos d'assistència amb l'usuari, gossos de teràpia, entrenament del gos amb dèficits visuals o auditius i àrea per a veterinaris. http://www.ethogroup.es

FacebookTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksLinkedinRSS FeedPinterest

Ars Veterinària i l'ensenyament

Ars Veterinaria y la enseñanza

Som un centre d'alt nivell científic on la docència, programes de residència o internat i estades per a veterinaris i estudiants en pràctiques també tenen el seu espai.

Formar-se a Ars Veterinària

És estudiant o veterinari?
Vol realitzar alguna estada o programa de residència/internat a Ars Veterinària?  

Facebook Slider
Facebook Slider

Facebook Slider