Mar Bardagí i Admetlla
Llic. Vet., PhD, Dip. ECVD

Llicenciada en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 1998. Entre els anys 1998 i 1999 va realitzar un internat en petits animals a l'Hospital Animal Medical Center de Manchester, Anglaterra. A mitjans del 1999 va entrar a formar part del quadre mèdic de l’Hospital Ars Veterinària. El 2001 va guanyar la convocatòria de Residència European College of Veterinary Dermatology (ECVD)  a la UAB, obtenint el diploma d’especialització pel Col·legi Europeu de Dermatologia Veterinària el 2006. El 2012 va obtenir el títol de Doctora (PhD) en Medicina i Sanitat Animals otorgat per la UAB.

És Professora Associada al Departament de Medicina i Cirurgia Animal de la UAB des del 2003, responsabilitzant-se de la formació en dermatologia veterinària dels estudiants de grau i de post-grau de la Facultat de Veterinària de Barcelona. El 2009 va ser professora de Dermatologia del Ontario Veterinary College (University of Guelph, Ontario, Canadà).

Mar Bardagí va formar part del Servei de Dermatologia de la Fundació Hospital Clínic Veterinari de la UAB del 2001 al 2015. El 2016 s’ha incorporat al quadre mèdic d’Ars Veterinària com a responsable del Servei de Dermatologia.

Ha publicat articles científics en revistes nacionals i internacionals i ha participat com a ponent en congressos, cursos i seminaris de dermatologia nacionals i internacionals. És revisora científica de revistes veterinàries internacionals i membre del comitè editorial de la revista Veterinary Dermatology.

Les seves àrees d’interès són les resistències bacterianes, la leishmaniosi canina, la demodicosi, les dermatosis solars, l’otologia, l’al·lergologia, la dermatopatologia i l’educació mèdica.

És membre del ECVD, de la European Society of Veterinary Dermatology (ESVD), de l’Asociación de Veterinarios Especialistas en Pequeños Animales (AVEPA), membre acreditada en dermatologia d’AVEPA i del comitè científic del GEDA (Grupo de trabajo Especialistas en Dermatología de AVEPA).
Facebook Slider
Facebook Slider

Facebook Slider