Carles Morales

Llic. Vet.

Llicenciat en Veterinària a Barcelona el 1996.

Internat en petits animals a l'Hospital Clínic Veterinari (VHC-UAB) el 1998, després d'un any a clíniques privades de Barcelona. Dedicació exclusiva a la neurologia des de 1999, amb inici de la Residència al Servei de Neurologia i Neurocirurgia de l'HCV.

Entre 2002 i 2004 estudis de doctorat i professor associat en anatomia i neuroanatomia clínica, al Departament d'Anatomia de la Facultat de Veterinària de la UAB. Experiència clínica i docent en neurologia bovina (2001-2005), i atenció ocasional d'animals exòtics.

El 2002 crea el servei de neurologia de l'Hospital Veterinari Balmes, sent corresponsable des de 2006 fins a la seva extinció en 2014. Entre 2004 i 2006 responsable clínic de Diagnosi Veterinària (primera Ressonància Magnètica veterinària a Barcelona). Durant el 2006 estances regulars a la Clínica Veterinària Poggio Piccolo (Bologna, Itàlia).

Des de 2008 treballador de Neurocat Veterinaris, Societat Professional dedicada al diagnòstic i tractament de patologies neurològiques d'animals de Companyia. En 2015 s'incorpora al Servei de Neurologia i Neurocirurgia d'Ars Veterinària.

Editor en cap i coautor del llibre "Neurologia felina i canina" (Multimédica 2012). Ponent en congressos nacionals i autor de diversos articles, capítols i traduccions de llibres de neurologia. Membre de la ESVN i acreditat en neurologia d'AVEPA. Revisor científic de la revista Clínica Veterinària de Pequeños Animales (AVEPA).

Principals àrees d'interès en neuropediatria, neurocirurgia i neuroimatge.

 

Facebook Slider
Facebook Slider

Facebook Slider