Esteve González

Llic Vet. Dip ECVS

L’Esteve es va llicenciar a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) l’any 2002. Després de treballar com veterinari d’urgències a París durant un any, va realitzar un internat de 18 mesos en petits animals a la UAB (2003-2005). Posteriorment va treballar en un hospital com a cirurgià de teixits tous i va formar part de l'equip d’urgències durant 3 anys (2005-2008).

L’Esteve va realitzar diverses estades a centres de referència a Gran Bretanya i França durant 6 mesos, centrant-se tant en cirurgia de teixits tous com en ortopèdia. El gener de 2009, va començar la seva residència i especialització del col·legi europeu de cirurgia (European College of Veterinary Surgeons; ECVS) en un centre privat a la perifèria de París (Neuilly-sur-Seine) durant 3 anys. Com a part de la seva residència va realitzar diverses estades als Estats Units, adquirint experiència amb diplomats de cirurgia americans (ACVS), així com amb diversos especialistes en oncologia, anestèsia i urgències. Com a part de la seva residència ha publicat diversos articles i presentat diverses comunicacions lliures en congressos nacionals i internacionals. El diploma com a especialista en cirurgia el va assolir el febrer 2014.

Després de la seva residència ha estat treballant com a especialista en cirurgia a Gran Bretanya durant 2 anys.

L’Esteve té especial interès en la cirurgia mínima invasiva (laparoscòpia), però també la cirurgia de teixits tous, l'ortopèdia i la neurocirurgia.

 

 

 

Facebook Slider
Facebook Slider

Facebook Slider