Iolanda Navalón Calvo

Llic. Vet.

Llicenciada en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona en 1989. Actualment resident de tercer any de cardiologia per l'European College of Veterinary Internal Medicine, ECVIM-CA.

Inici de l'activitat clínica en petits animals com a generalista a Barcelona (CV Poble Nou, CV Masnou).  Des de 1990 va treballar en l'Hospital Ars Veterinària de Barcelona, al servei de Medicina Interna, especialment interessada en Cardiologia i ecografia. L'últim any i mig ha treballat realitzant la seva residència al servei de cardiologia de Clínica Veterinària Gran Sasso (Milà).

Acreditada per AVEPA en l'especialitat de Cardiologia i ecocardiografia. Formada de manera continuada en nombrosos congressos i cursos d'especialitat, tant nacionals com internacionals; així com estàncies en diversos hospitals veterinaris.

Vicepresidenta del Grup de treball d'AVEPA d'Especialistes en Cardiologia i aparell respiratori GECAR. Membre de l'Asociación Española de Veterinarios Especialistas en pequeños animales AVEPA. Membre de l'ESVC European Society of Veterinari Cardiology.

És autora i coautora de publicacions amb revistes científiques veterinàries. Ha impartit nombrosos cursos i conferències de medicina interna i cardiologia, així com pòsters en congressos nacionals i internacionals.

 

Facebook Slider
Facebook Slider

Facebook Slider