Pachi Clemente Vicario

Llic. Vet., DVM, MS, Dip. ACVIM (Oncologia)

Llicenciat en Veterinària (Universidad de Extremadura, 1993). Entre el 1993 i el 2003 es dedica a la clínica de petits animals a València, amb especial interès en l'oncologia. L'any 2003 es trasllada a la clínica La Merced (Calp, Alacant) i compagina la clínica privada amb la docència com a professor associat a la Universitat Cardenal Herrera CEU de València, on va ser responsable del servei d'Oncologia de l'Hospital Universitari fins el 2012.

El 2012 es trasllada als Estats Units per realitzar una residència en Oncologia Mèdica pel Col·legi Americà de Medicina Interna Veterinària a la Universitat estatal d'Ohio, on realitza també un Màster en Medicina Comparada i Veterinària, completant ambdós estudis en juliol de 2015.

Des del 2015 és diplomat pel Col·legi Americà de Medicina Interna Veterinària (Dip. ACVIM) en l'especialitat d'Oncologia i treballa en el centre de referència La Merced Oncologia Veterinària (Calp, Alacant) i com a col·laborador a Ars Veterinària (Barcelona).

Ha publicat en revistes nacionals i internacionals i és autor de diversos capítols de llibres relacionats amb l'oncologia i l'hematologia. Ha presentat comunicacions en congressos nacionals i internacionals (ACVIM forum, Veterinary Cancer Society), i ha estat ponent convidat en conferències a Espanya, Portugal, Argentina, Mèxic i els Estats Units. 

 

Facebook Slider
Facebook Slider

Facebook Slider