Mario González
Llic. Vet.

Llicenciat en Veterinària per la Universitat d'Extremadura en 2012.

Internat en Medicina y Cirurgia Clínica de petits animals a l'Hospital Clínic Veterinari en col·laboració amb la Facultat de Veterinària de la Universitat d'Extremadura (UEX) en el període 2012-2013; internat en Medicina i Cirurgia de petits animals a l'Hospital Ars Veterinària en col·laboració amb la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona en el període 2014-2015.

Realització de dos màsters en Medicina i Cirurgia Clínica de Petits Animals i Iniciació a la Investigació a la Universitat d'Extremadura.

Ha obtingut diverses beques, entre elles, la de col·laboració amb el servei de patologia mèdica de l'Hospital Clínic Veterinari de la UEX (2011-2012).

Ha realitzat estàncies de formació i pràctica en hospitals veterinaris de referència a Anglaterra i Espanya en Medicina Interna.

Assistència a diversos congressos nacionals i internacionals, on ha presentat diferents comunicacions lliures i pòsters.

Va treballar sis mesos en el Centre Policlínic Raspeig (Alacant) en clínica de petits animals. Actualment treballa en el Servei d'Urgències i Cures Intensives i dins del servei de Medicina Interna de l'Hospital Ars Veterinària, especialitats per les quals té gran interès.

 

Facebook Slider
Facebook Slider

Facebook Slider