Carmen Català Puyol

Llic. Vet.

Llicenciada per la Universitat de Saragossa el 1998. Va realitzar estades en diferents hospitals de la geografia espanyola abans d'incorporar-se a l'equip de l'Hospital Ars Veterinària el 2000. Va treballar al Servei d'Urgències i de Medicina General en el període 2000-2005. Més tard va desenvolupar la seva tasca en el Servei de Cirurgia i Medicina General. Actualment pertany a l'equip de Cirurgia d'aquest hospital.

Des del 2014 posseeix el Diploma de postgrau en Cirurgia i Anestèsia Veterinària a la Universitat Autònoma de Barcelona (Dipl.UAB.Cir.). L'any 2015 ha obtingut el títol de General Practicioner Certificate en Cirurgia de Petits Animals (GPCertSAS). A més, ha realitzat el curs de formació en endoscòpia al Centre de Cirurgia de Mínima Invasió Jesús Usón i estades en els serveis de Cirurgia en centres de referència internacionals com el Queen Mother Hospital for Animals del Royal Veterinary College de la London University.

Sòcia d'AVEPA des de 1998, pertany al grup de treball de Cirurgia de teixits tous d'aquesta associació. Ha presentat diversos treballs en congressos nacionals i internacionals i ha publicat articles en revistes nacionals. Manté una important activitat de formació contínua, assistint a congressos tant nacionals com internacionals sobre Cirurgia.

 

Facebook Slider
Facebook Slider

Facebook Slider