Dermatologia

La dermatologia centra la seva activitat clínica en el diagnòstic i tractament de les malalties cutànies (que afecten  la pell), de l'orella i de les ungles.

Els problemes dermatològics són molt freqüents en els animals de companyia i en ocasions (malalties cròniques com per exemple les otitis) representen un problema frustrant per al propietari. De vegades poden ser inusuals o no respondre al tractament instaurat inicialment. Per això és important disposar d'un Servei de Dermatologia especialitzat que pugui realitzar un enfocament integral del problema que sofreix la seva mascota.

En la majoria de les visites dermatològiques és necessari realitzar proves diagnòstiques de rutina ocomplementàries a l'examen físic com els exàmens citològics de la superfície cutània, exàmens microscòpics del pèl depilat, dels raspats cutanis o del cerumen. L'ús de tècniques diagnòstiques (per exemple la videoendotoscòpia) i terapèutiques avantguardistes i actualitzades juntament amb proves de laboratori com els exàmens microbiològics, biòpsies cutànies per al seu examen dermatopatològic o proves alergològiques, són algunes de les tècniques que li podem oferir al Servei de Dermatologia d'Ars Veterinària.

La interacció de la dermatòloga amb especialistes d'altres serveis (Neurologia, Diagnòstic per la Imatge) presents en la nostra estructura permet, a més, avaluar eventuals casos d’otitis complexes (afectació de l'orella mitjana i/o interna) o casos de sordera no derivada d'una malaltia de l'orella externa.

FacebookTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksLinkedinRSS FeedPinterest

Ars Veterinària i l'ensenyament

Ars Veterinaria y la enseñanza

Som un centre d'alt nivell científic on la docència, programes de residència o internat i estades per a veterinaris i estudiants en pràctiques també tenen el seu espai.

Formar-se a Ars Veterinària

És estudiant o veterinari?
Vol realitzar alguna estada o programa de residència/internat a Ars Veterinària?  

Facebook Slider
Facebook Slider

Facebook Slider