Cardiologia

Servicios y Especialidades

El cor és un múscul que treballa de forma permanent, els seus batecs faciliten la circulació de la sang, distribuint oxigen i nutrients per tot l'organisme. Per això, el seu correcte funcionament és indispensable per a la vida, i si la nostra mascota pateix una malaltia cardíaca és important dirigir-se a un especialista: els cardiòlegs són els especialistes veterinaris dedicats al diagnòstic, tractament farmacològic (ús de medicaments) i la prevenció de les malalties de l'aparell cardiovascular (cor i vasos sanguinis).

Igual que en els seus amos, l'augment de l'esperança de vida dels nostres gossos i gats i un estil de vida cada vegada més sedentari ha comportat un increment de l'aparició de malalties del cor; encara que també poden donar-se aquest tipus de quadres clínics en animals joves.

El nostre equip del Servei de Cardiologia d’Ars Veterinària avaluarà els símptomes i els antecedents mèdics del pacient, després d'això pot ser que li recomanin realitzar estudis més profunds, necessaris per a obtenir un diagnòstic precís. El nostre Servei de Cardiologia disposa de les últimes novetats tecnològiques necessàries per tal de facilitar el diagnòstic correcte de malalties cardíaques (ecocardiografia, electrofisiologia, etc).

Posteriorment, una vegada diagnosticada la malaltia, podrà ser tractada amb fàrmacs o, si és necessari, amb cirurgia (els nostres cirurgians cardiovasculars estan especialitzats en el tractament quirúrgic del cor, pulmons o vasos sanguinis).

FacebookTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksLinkedinRSS FeedPinterest

Ars Veterinària i l'ensenyament

Ars Veterinaria y la enseñanza

Som un centre d'alt nivell científic on la docència, programes de residència o internat i estades per a veterinaris i estudiants en pràctiques també tenen el seu espai.

Formar-se a Ars Veterinària

És estudiant o veterinari?
Vol realitzar alguna estada o programa de residència/internat a Ars Veterinària?  

Facebook Slider
Facebook Slider

Facebook Slider